فناوری

اخبار فناوری و تکنولوژی شامل مقالات مختلف در حوزه های موبایل، تبلت، لپ تاپ، کامپیوتر و دیگر مباحث حوزه فناوری

کیفیت هوا در طراحی ساختمان سبز

کیفیت هوای داخلی در مقایسه با سایر پارامترهای آسایش، این یک پارامتری است که در مورد آن بیشترین عدم اطمینان وجود دارد. مشروط بر اینکه هوای بیرون از کیفیت قابل قبولی برخوردار باشد، مشکلات رایج گرفتگی و بو را معمولاً می‌توان با اطمینان ازمیزان مناسب تغییر هوا، توزیع کارآمد هوا و کنترل منابع آلودگی داخلی، …

کیفیت هوا در طراحی ساختمان سبز ادامه »

آسایش صوتی و بکارگیری الزامات آن در طراحی

کیفیت صوتی اگرچه کیفیت صوتی موضوع اصلی در طراحی پایدار نیست، ترفند ها و استراتژی های طراحی «سبز» باید پیامدهای صوتی را در نظر بگیرند. برای مثال، تهویه طبیعی ممکن است به معنای پنجره های باز یا منافذ تهویه بین فضاهای داخلی باشد. سر و صداهای مزاحم یا از دست دادن حریم خصوصی صوتی، نتیجه …

آسایش صوتی و بکارگیری الزامات آن در طراحی ادامه »

آسایش حرارتی و بکارگیری الزامات آن در طراحی

مقدمه: تعریف پارامترهای طراحی که باید در طراحی ساختمان سبز در نظر گرفته شوند، کار آسانی نیست، مخصوصا اگر قرار باشد معمار در مراحل اولیه و مفهومی از آن استفاده کند.در توسعه یک ساختمان سبز، طراح نه تنها باید آسایش و سلامت ساکنین را در نظر بگیرد، بلکه باید تأثیر ساختمان بر محیط محلی و …

آسایش حرارتی و بکارگیری الزامات آن در طراحی ادامه »

10 تا از شهرسازان تاثیرگذار در جهان

بسیاری از شهرسازان تأثیرگذار در سراسر جهان به شکل گیری دنیایی که ما می شناسیم کمک کرده اند. Rem Koolhaas رم کولهاس، برنده جایزه پریتزکر در سال 2000، یک معمار انقلابی، شهرساز، روزنامه‌نگار و مقاله‌نویس شهری هلندی است که در دنیای معماری شهرت دارد. کولهاس همراه با پروژه های قابل توجهی مانند کتابخانه عمومی سیاتل، …

10 تا از شهرسازان تاثیرگذار در جهان ادامه »

10 درس بزرگ معماری از فرانک لوید رایت

فرانک لوید رایت متولد 8 ژوئن 1867 نه تنها یکی از بزرگترین معماران جهان، بلکه پرکارترین، بحث برانگیزترین و همچنین از الهام‌بخش‌ترین معماران جهان بود. او یک نویسنده، یک مجموعه‌دار هنری و یک فیلسوف بود و همه این‌ها الهام‌بخش رویکرد او به هنر او بودند. او به طور گسترده ای برای چهار سبک ساختمان شناخته …

10 درس بزرگ معماری از فرانک لوید رایت ادامه »

سیستم‌های سازه‌ای برای ساختمان‌های بلند (بخش دوم)

سیستم‌های لوله‌ای سازه لوله‌ای یک سیستم سازه‌ای سه بعدی است که از سیستم قاب‌بندی پیرامونی شامل ستون‌هایی با فاصله‌های نزدیک به هم برای مقاومت در برابر بارهای جانبی استفاده می‌کند. فضلورخان در سال 1961 به این سیستم فکر کرد  و مدل ریاضی آن را توسعه داد. او ساختمان آپارتمان 43 طبقه چسنات در شیکاگو، یک …

سیستم‌های سازه‌ای برای ساختمان‌های بلند (بخش دوم) ادامه »

سیستم‌های سازه‌ای برای ساختمان‌های بلند (بخش اول)

تعریف سیستم‌های سازه‌ای برای ساختمان‌های بلند، فرآیندی تکاملی را طی کرده‌اند. سیستم قاب صلب در نیمه اول قرن بیستم رایج شد، اما ثابت شد که از نظر سازه‌ای برای بیش از ارتفاع معینی ناکارآمد است. اختراع سیستم سازه‌ای لوله‌ای در دهه 1960 باعث شد تا ساختمان‌ها با ارتفاع بیشتر و با مصرف مصالح کم ساخته …

سیستم‌های سازه‌ای برای ساختمان‌های بلند (بخش اول) ادامه »

مدیریت طراحی سبز

محیط زیست دامنه تاثیر ساختمان‌ها بر محیط زیست بسیار متنوع است. برخی از این تاثیرات شامل مشکلات ناشی از روند مرتبط با ساخت و ساز، مانند گرم شدن کره زمین، تخریب لایه ازن، از دست دادن زیستگاه طبیعی و تنوع زیستی، فرسایش خاک و انتشار آلاینده‌های سمی است. باید ساختمان را همچون موجودی جدید و …

مدیریت طراحی سبز ادامه »

طاق استوانه‌ای

قوس یک فرم سازه‌ای منحنی است که بارها را در اطراف یک دهانه حمل می‌کند و آنها را به اطراف قوس یعنی به تکیه گاه‌ها یا پایه‌های دو طرف منتقل می‌کند. قوس از نظر سازه‌ای در فشار پایدار است، زیرا بارها از طریق فرم آنها نسبتاً یکنواخت متعادل می‌شوند. طاق استوانه‌ای یک فرم سازه‌ای است …

طاق استوانه‌ای ادامه »

با ما در تماس باشید