سوالات متداول نظام مهندسی

بودجه‌بندی سوالات نظارت و اجرا در سه آزمون اخیر

ابتدا می‌توانیم سوالات را با توجه به جدول زیر به صورت موضوعی دسته‌بندی کنیم: در ادامه بودجه‌بندی براساس هر منبع و سپس تعداد سوالات هر موضوع را بیان می‌کنیم. آزمون دی 1401 در آزمون نظارت دی 1401، مباحث مربوط به طراحی، سهم بیشتری از سوالات را داشته‌اند و در درجه بعدی، سوالات سازه قرار دارند.دقت …

بودجه‌بندی سوالات نظارت و اجرا در سه آزمون اخیر ادامه »

مواد و منابع آزمون نظام مهندسی

رشته معماري (نظارت) قانون نظام مهندسي و كنترل ساختمان و آئين‌نامه‌هاي اجرائي آن (۱۳۹۰) و تصويب‌نامه‌های آن مبحث دوم (نظامات اداري) – ۱۳۸۴ مبحث سوم (حفاظت ساختمان‌ها در مقابل حريق) – ۱۳۹۵ + غلط‌نامه مبحث چهارم (الزامات عمومي ساختمان) – ۱۳۹۶ مبحث پنجم (مصالح و فرآورده‌هاي ساختماني) – ۱۳۹۶ مبحث هفتم (ژئوتکنیک و مهندسی پی) …

مواد و منابع آزمون نظام مهندسی ادامه »

چرا پروانه اشتغال؟

سوالی که ممکن است در ذهن بسیاری از فارغ‌ التحصیلان رشته‌ های مهندسی وجود داشته باشد این است که آیا ارزشی دارد که در آزمون نظام مهندسی شرکت کنند و پروانه اشتغال به کار بگیرند؟پاسخ ما به شما این است: «قطعاً بلی!»همانطور که پزشکان برای اینکه بتوانند به فعالیت کاری بپردازند، نیاز به دریافت پروانه …

چرا پروانه اشتغال؟ ادامه »

سوالات متداول متقاضیان آزمون نظارت، اجرا و طراحی

هر ساله آزمونی تحت عنوان “آزمون ورود به حرفه” توسط سازمان نظام مهندسی ساختمان و با همکاری سازمان سنجش در کشور برگزار می‌شود. برای دریافت پروانه اشتغال به کار در رشته های مهندسی، نیاز به شرکت در این آزمون‌ها هست که شامل هفت رشته اصلی مهندسی است:عمران/ معماری/ تاسیسات مکانیکی/ تاسیسات برقی/ شهرسازی/ نقشه برداری/ …

سوالات متداول متقاضیان آزمون نظارت، اجرا و طراحی ادامه »

مراحل عضویت و دریافت پروانه اشتغال

مراحل عضویت در سازمان نظام مهندسی اولین اقدام قبل از دریافت پروانه، عضویت در سازمان نظام مهندسی است. برای عضویت باید به وب ‌سایت سازمان نظام مهندسی استان خود مراجعه نمایید و در قسمت درخواست عضویت اشخاص حقیقی، نسبت به انجام مراحل ثبت نام و عضویت اقدام نمایید. متقاضیان عضویت در سازمان نظام مهندسی ساختمان …

مراحل عضویت و دریافت پروانه اشتغال ادامه »

تاریخچه نظام مهندسی ساختمان

سازمان نظام مهندسی ساختمان، متولی ساخت و سازها در سطح کشور می‌باشد. با عضویت در این سازمان، شرکت در آزمون مربوطه و دریافت پروانه اشتغال به کار آن، ادامه‌ی مسیر حرفه‌ای مهندسین فراهم می‌گردد. به منظور تأمين مشاركت هرچه وسيع‌تر مهندسان در انتظام امور حرفه‌ای خود و تحقق اهداف قانون نظام‌ مهندسی در سطح كشور در سال 1374 سازمانی غیر دولتی تحت عنوان سازمان نظام مهندسی ساختمان تاسیس گردید. اركان سازمان نظام‌ مهندسی متشكل از نظام مهندسی استان، هيأت عمومی، شورای مركزی، رئيس سازمان و شورای انتظامی نظام‌ مهندسی می‌باشد.

با ما در تماس باشید